Reshade και πως λειτουργεί .

Απορίες γύρω απο το Euro Truck Simulator 2 .
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
leftergr
Site Admin
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 306
Εγγραφή: Πέμ Ιουν 19, 2014 7:16 pm
Τοποθεσία: Heraklion

Reshade και πως λειτουργεί .

Δημοσίευση από leftergr »

Επειδή κάποιοι ρωτάνε τι είναι το Reshade και πως δουλεύει , βάζω εδώ μερικά βιντεάκια προκειμένου να πάρετε μια ιδέα .

Απλώς να σημειώσω , ότι το Reshade είναι η εξέλιξη του SweetFX . Παρεμβαίνει στα γραφικά , ανεξάρτητα από το παιχνίδι που παίζεται , ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις γραφικών που κάνετε μέσα στο παιχνίδι .

Αντίθετα με το SweetFX , που τις αλλαγές τις έκανες σε ένα αρχείο txt μέσω notepad , το Reshade έχει γραφικό μενού που ανοίγει μέσα στο παιχνίδι και κάνετε πολύ πιο εύκολα ότι αλλαγές θέλετε και τις βλέπετε real-time .

Το κακό είναι ότι , ενώ το SweetFx είχε λίγο αντίκτυπο στην απόδοση των frames , το Reshade '' κόβει'' περισσότερα Frames γιατί είναι λίγο βαρύτερο .

Οπότε σε σχετικά αδύναμους υπολογιστές , με αδύναμη κάρτα γραφικών προτείνεται το SweetFx . Αντίθετα όταν έχουμε καλό σύστημα , με ιδιαίτερα καλή γραφικών , τότε προτείνεται το Reshade .

Ειδικά στα παιχνίδια , ETS2 & ATS , δεν υπάρχει κανένας λόγος κάποιος να χρησιμοποιήσει το Reshade ή το SweetFX , εάν παίζει στα χαμηλότερα γραφικά . Δεν πρόκειται να δεί ουσιαστική διαφορά , αλλά αντίθετα θα δεί τα frames να μειώνωνται . Και τα 2 post-effect αυτά προγράμματα , θα πρέπει να χρησιμοποιούνται όταν ήδη έχουμε τα γραφικά στο max , και θέλουμε απλώς να δούμε μια κάπως καλύτερη απεικόνιση στην οθόνη μας .


Επίσημο site του Reshade :
https://reshade.me/











Εικόνα
Απάντηση