Το συγκεκριμένο τελευταίο error ( 01:26:32.979 : <ERROR> [dx9] Present failed. [0x88760868] ) , αναφέρεται στην κάρτα γραφικών . Κάτι κολλάει , και δεν μπορεί να την ξεκινήσει .
Βλέπωντας στο φόρουμ της SCS (
http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=8&t=68657 ) , αναφέρονται σε θέμα των drivers . Αν δεν έχεις τους τελευταίους , βάλτους . Αν έχεις τους πιο πρόσφατους , δοκίμασε να γυρίσεις σε παλίοτερους . ( Άκυρο , τώρα είδα ότι πρέπει να έχεις τους πιο πρόσφατους ) .
Τσέκαρε επίσης μήπως τυχόν έχεις και κανένα άλλο πρόγραμμα να τρέχει στο background , και αυτό κάνει κάποια ζημιά .
Για τα υπόλοιπα erros/warnings πάντως , το παιχνίδι δεν δικαιολογείται να κρασάρει . Το μόνο που φαίνεται λίγο περίεργο , είναι ότι κάποια στιγμή πρόσθεσες κάποιον φάρο/προπβολέα πάνω στο φορτηγό , μετά έβγαλες όμως το μοντ , και το παιχνίδι εξακολουθεί και τον ψάχνει . Όχι όμως για να φτάσει σε σημείο να κρασάρει εξαιτίας του .
Άλλο που πρέπει να προσέξεις , ότι πλέον το παιχνίδι διαβάζει ότι έχεις μέσα στον φάκελο με τα μοντ . Ακόμα και αν δεν τα έχεις ενεργοποιημένα . Οπότε μοντ που δεν τα χρησιμοποιείς καθόλου , καλό είναι να τα βγάλεις από τον φάκελό , για να μην τα διαβάζει και αργεί τσάμπα .
Επίσης το 50K addons , έχω την εντύπωση ότι δεν χρειάζεται , γιατί πρέπει να το έχω προσθέσιε μέσα στο Aux Lights .
Τέλος , έχει πάρει το μάτι μου , για περίεργα κόλπα που κάνουν κάποια μοντ του Ohaha ( sideskirts αν θυμάμαι καλά ) . Αν υπάρχει κανένα τέτοιο , κάνε μια δοκιμή , μπας και αλλάξει τίποτα .
Καλό θα ήταν να κρατήσεις και ένα gamelog , αρχίζωντας το παιχνίδι , χωρίς να αλλάξεις τίποτα ( ούτε σε μοντ ούτε σε γραφικά ) , που να δούμε μήπως βγάζει κάτι άλλο .