meta thn enhmerosh xathikan ola
-
- Εκπαιδευόμενος
meta thn enhmerosh xathikan ola
meta thn enhmerosh thn teleytaia thn 1.14.1s xathikan ta xrhmata apo tis paradoseis...oi xartes ths eladas den antapokrinontai me thn kainourgia enhmerosh..ekana format k evala pali to steam k exasa ola ta xrhmata....kai xreiastike na kano neo profil...kserei kaneis tipota pano se ayto gia na exo pali oti eixa??
Re: meta thn enhmerosh xathikan ola
Με την 1.14 αλλαξανε πολλα πραματα που αφορουν τα mod,ειδικα αυτα που περιεχουν cargo,weather,game data. Οι σχετικες αναφορες βρισκονται σε ολα τα map mods,trailer mods,weather mods.
Οποτε,θα περιμενεις να αναβαθμιστουν για την 1,14..μεχρι τοτε ξεκινα ενα νεο προφιλ χωρις μοντ.
edit
Μπορεις παλι να ¨γυρισεις" στην 1.13.χ αν εχεις αγορασει το παιχνιδι μεσω steam..μεχρι να βγουν τα αναβαθμισμενα mods.
Οποτε,θα περιμενεις να αναβαθμιστουν για την 1,14..μεχρι τοτε ξεκινα ενα νεο προφιλ χωρις μοντ.
edit
Μπορεις παλι να ¨γυρισεις" στην 1.13.χ αν εχεις αγορασει το παιχνιδι μεσω steam..μεχρι να βγουν τα αναβαθμισμενα mods.
Καλη διασκεδαση με ασφαλη χιλιομετρα
Zeros

Zeros

Καλησπέρα σε όλους! Εχθές έκανα το update στην εκδοση 1.15.1. Με το που έγινε εγκατάσταση μπήκα να δω πως είναι. Μου ζήτησε να βάλω τους κωδικούς
από την αρχή και να δημιουργήσω νέο προφίλ. Τότε ανακάλυψα ότι τα έχω χασει όλα. Ανακάλυψη δρόμων πάνω από 53%, εμπειρία επίπεδο 27, 605.000Ευρώ, δύο οδηγούς καλά εκπαιδευμένους, τρία οχήματα ''καλοφτιαγμένα''... ΠΑΝΕ ΟΛΑ!! Δεν υπάρχει τίποτα! Θυμός και απογοήτευση. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει τρόπος
να τα ανακτήσω??? Παρακαλώ χρειάζομαι τα φώτα σας.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.
από την αρχή και να δημιουργήσω νέο προφίλ. Τότε ανακάλυψα ότι τα έχω χασει όλα. Ανακάλυψη δρόμων πάνω από 53%, εμπειρία επίπεδο 27, 605.000Ευρώ, δύο οδηγούς καλά εκπαιδευμένους, τρία οχήματα ''καλοφτιαγμένα''... ΠΑΝΕ ΟΛΑ!! Δεν υπάρχει τίποτα! Θυμός και απογοήτευση. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει τρόπος
να τα ανακτήσω??? Παρακαλώ χρειάζομαι τα φώτα σας.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.
Καλως ορισες di-kei στην ομαδα.
Θα χρειαστουμε ποιο πολλες λεπτομερειες σχετικα με το προβλημα που αντιμετωπιζεις.
1)Τι εννοεις οταν λες "ζηταει κωδικους"???....για να ενεργοποιηθει το παιχνιδι??? ή για να μπορει συνδεθει(οχι απαραιτητα) το προφιλ σου στο world of trucks??
2)Ποια ηταν η εκδοση του παιχνιδιου πριν το αναβαθμισεις στην 1.15.χ
Θα χρειαστουμε ποιο πολλες λεπτομερειες σχετικα με το προβλημα που αντιμετωπιζεις.
1)Τι εννοεις οταν λες "ζηταει κωδικους"???....για να ενεργοποιηθει το παιχνιδι??? ή για να μπορει συνδεθει(οχι απαραιτητα) το προφιλ σου στο world of trucks??
Zeros

Zeros

zeros έγραψε:Καλως ορισες di-kei στην ομαδα.
Καλημέρα, καλώς σας βρήκα! Μου ζήτησε τους κωδικούς ενεργοποίησης του παιχνιδιού που βρίσκουμε στην συσκευασία του cd,όπως όταν το εγκαθιστούμε
για πρώτη φορά στον υπολογιστή. Συνεχίζει με την δημιουργία προφίλ κοκ. Στο world of trucks δεν έχω προφίλ. Έκδοση είχα την 1.14.κάτι , δεν θυμάμαι το τελευταίο ψηφίο,σίγουρα όμως ήταν 1.14! Πάντως στα έγγραφα του pc στο φάκελο του ETS2, δυστυχώς, δεν μου φαίνεται να έχει αρχεία από παλιά, μοιάζει φρεσκοεγκατεστημένο παιχνίδι

Αν καταλαβα καλα...προσπαθησες να περασεις τον serial κωδικο μιας αγορασμενης κοπιας DVD του παιχνιδιου στο steam.
Για να το κανεις αυτο,πρεπει να εχεις εγκατεστημενο τον steam client,και μετα να πας "παιχνιδια" και "εξαργυρωση κωδικου"
Εκει βαζεις το serial κωδικο απο το αγορασμενο DVD που εχει το κουτι/Θηκη του και εγκαθηστας ξανα το παιχνιδι μεσω του steam.
Kαταλαβα καλα??
Για να το κανεις αυτο,πρεπει να εχεις εγκατεστημενο τον steam client,και μετα να πας "παιχνιδια" και "εξαργυρωση κωδικου"
Εκει βαζεις το serial κωδικο απο το αγορασμενο DVD που εχει το κουτι/Θηκη του και εγκαθηστας ξανα το παιχνιδι μεσω του steam.
Kαταλαβα καλα??
Zeros

Zeros

zeros έγραψε:Αν καταλαβα καλα...προσπαθησες να περασεις τον serial κωδικο μιας αγορασμενης κοπιας DVD του παιχνιδιου στο steam.
Kαταλαβα καλα??
Zeros όταν προχθές έκανα το update από 1.14 σε 1.15 ξεζιπάρησα το αρχείο,που είχα κατεβάσει από τα λίνκ που μας δίνει το επίσημο site, και βγήκε το εικονίδιο για την εγκατάσταση, όπου ζητούσε την συγκατάθεσή μου για να προχωρήσει. Το έκανα. Όταν πήγα να μπω στο παιχνίδι μου ζήτησε το product key που έχω στο κουτί/θήκη του DVD. Εκεί μάλιστα έχω δύο ''κωδικούς'' επειδή έχω αγορασμένο το Gold edition με την ανατολική Ευρώπη. Τους πέρασα τους κωδικούς,αλλά με ξεκίνησε από το ''μηδέν''. Sorry αλλά το steam κ steam client που αναφέρεις δεν τa γνωρίζω.Για την ιστορία, πρώτα είχα κατεβάσει το free trial του παιχνιδιού κ όταν κάποια στιγμή δεν μπορούσα να προχωρήσω, τότε αγόρασα από ένα κατάστημα το dvd κ έτσι συνέχισα να παίζω (κάνα χρόνο πίσω αυτό).Είχα ξανακάνει κάποια update το διάστημα αυτό.
Δεν ξερω..τι να σε πω φιλε μου...πρωτη φορα διαβαζω για τετοιο προβλημα...αμα δεν εχεις πειραγμενους τους φακελους με τα profile σου.(θα σου χρειαστουν)....επικοινωνουσες με το support SCS.
http://www.eurotrucksimulator2.com/support.php
Zeros

Zeros

zeros έγραψε:Δεν ξερω..τι να σε πω φιλε μου...πρωτη φορα διαβαζω για τετοιο προβλημα...αμα δεν εχεις πειραγμενους τους φακελους με τα profile σου.(θα σου χρειαστουν)....επικοινωνουσες με το support SCS.
Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει!! Μίλησα με ένα φίλο κομπιουτερά και μου είπε να ψάξω στα προγράμματα κ κάπου αλλού. Πρώτη φορά άκουγε κ εκείνος
κάτι τέτοιο. Τελικά όπως μπήκα στην αναζήτηση βρήκα τα αρχεία μέσα σε ένα φάκελο από τη δουλειά της συζύγου μου. Μην με ρωτήσεις πως πήγαν εκεί!
Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν έχει πειράξει τον υπολογιστή. Οπότε αυτό που έβλεπα εγώ στα προγράμματα, το εικονίδιο στην επιφ.εργ., στα έγγραφα είναι
ένα νέο, εγκατεστημένο ETS2 1.15 έκδοση. Άβυσσος η ψυχή του υπολογιστή... Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον κ τις απαντήσεις.
Δεν χρειαζεται να ευχαριστεις φιλε μου..ουσιαστικα δεν βοηθησα και πολυ,χαιρομαι που βρηκες την ακρη τελικα
Τελος καλο..ολα καλα λοιπον!!
Αν παλι εχεις καποια απορια εδω ειμαστε και ελπιζω να μπορουμε να βοηθησουμε ποιο εμπρακτα.
Καλη συνεχεια με ασφαλη χιλιομετρα.
Τελος καλο..ολα καλα λοιπον!!
Αν παλι εχεις καποια απορια εδω ειμαστε και ελπιζω να μπορουμε να βοηθησουμε ποιο εμπρακτα.
Καλη συνεχεια με ασφαλη χιλιομετρα.

Zeros

Zeros